Безплатна доставка! 0879 844 885
10% отстъпка за първа поръчка!

Бели дамски чанти от естествена кожа

Стилни дамски чанти от бяла естествена кожа специално подбрани за вас. Произведени в Тоскана, Италия от местни майстори специално за Alore! Насладете се на разнообразието ни от бели дамски чанти и поръчайте с бърза безплатна доставка и 30 дни право на замяна/връщане.

Ново
Дамска чанта Beth Ванилия
Original price was: 189,00 лв..Current price is: 170,00 лв..
Остават още:
-10%

Белите дамски чанти от естествена кожа обикновено се отличават с чист, класически дизайн, който позволява на кожата и нейния цвят да бъдат в центъра на вниманието. Те могат да включват един или повече външни джобове за бърз достъп до предмети като телефон или портфейл, както и основен вътрешен джоб за по-големи предмети. Някои модели могат да имат и допълнителна вътрешна преграда или джоб за допълнително организиране.

Стилът на белите дамски чанти от естествена кожа зависи от личните предпочитания и предназначението на чантата. Чанта торба може да бъде идеална за ежедневно носене, докато чанта през рамо или чанта с къса дръжка може да бъде по-подходяща за бизнес или пътувания.

Белите дамски чанти от естествена кожа са популярен избор поради своята универсалност, издръжливост и луксозен външен вид. Те могат лесно да се комбинират с различни тоалети, от ежедневно облекло до вечерно облекло, което ги прави универсален аксесоар, който никога не излиза от мода.